Transylvaliens Festival - 28-31 iulie lângă Sibiu

Transylvaliens Festival – 28-31 iulie lângă Sibiu

Transylvaliens nu este doar un festival ci un spațiu în care diversitatea culturala, arta și muzica moderna, gândirea futuristă și avangardistă pot să se desfășoare în armonie cu mediul înconjurător, cu frumusețile naturale prezente în Grădina Carpaților. Transylvaliens promovează un mod de viată alternativ, rupt de stresul și presiunea urbana, un mod de viată armonios și natural.

Transylvaliens 2016 este a III-a ediție dintr-o serie de evenimente cu deschidere națională și internaționala ce intenționează să aducă participanți din toate colturile lumii pentru a petrece patru zile și nopți înconjurați de multiple forme de arta modernă și futuristă (muzică, pictură, artă vizuală, teatru, film)

Una dintre valorile noastre de bază sunt conservarea mediului, de aceea festivalul are o puternică orientare ecologistă. Vor exista: doua scene, peste 100 de ore de muzica în total, peste 50 de artiști naționali și internaționali, Activități muzicale ad-hoc (jam sessions).

Spațiul de Arta Vizuala conține: Construcții futuriste, Proiecții dinamice, Jocuri de lumini și lasere, Jonglerii și spectacol cu foc.

Participanții la festival vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat pentru relaxare; Vor fi puse la dispoziția lor saltele și alte elemente de mobilier pentru a se putea odihni.

În cadrul festivalului se vor desfășura workshop-uri pe teme relevante: Protecția mediului, Viată sustenabila și naturală; Arta; Dans și mișcare; Arta creativă.

facebook.com/events/1693290890900383
facebook.com/transylvaliens/timeline
transylvaliens.com

 

2016.07.28-31transylvaliens