techno.ro workshop – prima ediție de cultură electronică

Pe data de 10 martie techno.ro organizează primul workshop de cultură electronică în Shto Bar, Cluj-Napoca. Invitatul acestei prime ediții este Lektronikumuz, o persoană cu suficientă experiență pentru a iniția pe oricine într-un lume a vinilului.


A început să se joace cu muzica electronică acum mai mult de 15 ani, într-o perioadă în care încă nu exista o industrie muzicală, și de-a lungul timpul a ajuns unul dintre puținii români care au avut ocazia să pună muzică alături de legende ale muzicii electronice precum JEFF MILLS (USA), OCTAVE ONE (USA), DJ Rush (USA), Cristian Varela (E), Luke Slater (UK), Danilo Vigorito (I), Space Djz (UK), Trevor Rockcliffe (UK), Mark Williams (UK), Lucca (CZ), Paul Mac (UK), Valentino Kanzyani (Slovenia), Marco Lenzi (UK), Tim Taylor (UK) sau Dave Angel (UK).

De numele lui se leagă proiecte importante în muzica electronică românească precum cel mai îndrăzneț festival de profil, Romanian Electronic Festival din 2007 și seriile de petreceri Fire in the Hole! și ElectrOPEN Funk care a ajuns la numărul magic de 10 ediții, trecând de-a lungul timpului prin o mulțime de evenimente.

Lektronikumuz va susține primul workshop despre cultură electronică organizat de techno.ro în Shto Bar din Cluj-Napoca pe data de 10 martie. Evenimentul va fi deschis publicului și va începe de la ora 17:00. Cei prezenți vor avea ocazia să învețe despre muzica unuia dintre cei mai experimentați dj pe care țara noastră îi are de oferit într-o atmosferă destinsă și interactivă. Evenimentul este o ocazie rară de a arunca o privire în spatele perdelelor scenei muzicii electronice românesti.

După workshop, cei interesați sunt invitați începand cu ora 23:00 la Cartel Bar unde Lektronikumuz va face o demonstrație a magiei pentru care este vestit cu un spectacol pe trei platane. În misiunea sa va fi asistat de gazda Just D`Light.

Intrarea la ambele evenimente va fi liberă.

Adrese utile:
http://www.electronicfestival.ro/
http://www.facebook.com/lektronikumuz