Julie Marghilano lansează la Tzinah Records

Julie Marghilano lansează la Tzinah Records

Tzinah Records are o misiune dificilă cu ocazia celei mai noi lansări: să redefinească conceptul de girl power în muzica electronică cu ajutorul lui Julie Marghilano și a celor 2 ajutoare pentru acest EP, Miss Jools și Jessica Diaz, și să adauge finețea tipic feminină pe ringul de dans.

Silence, primul track de pe EP, explorează liniștea din spatele basului omniprezent, din spatele pad-urilor obsesive și din spatele vocilor hipnotice. Și dacă te-ai pierdut în căutări, versiunea mult mai tech house semnată Miss Jools conturează un univers cu un bas mult mai redus, străpuns din când în când de sunete de sonar

‘Harmonic Drift’ vine să completeze atmosfera grea impusă de ‘Silence’, dezvăluindu-ne armonii ciudate prinse în bleep-uri extraterestre și sunete de basm. Și, ca orice lansare Tzinah Records, nu putea lipsi un track potrivit pentru afterhours, cu un bas năucitor contrastând cu un ritm mai lent: Jessica Diaz nu dezamăgește cu remixul ei!

Crescută printre discurile din colecția tatălui ei, colecție ce include Kraftwerk, Depeche Mode sau Art Of Noise, Julie Marghilano s-a îndrăgostit de muzica electronică de la o vârstă fragedă. Dragostea s-a transformat mai târziu într-o carieră de DJ excelentă, carieră încununată recent cu lansarea propriului label vinil only: Sol Asylum.

Julie Marghilano pe soundcloud
Julie Marghilano
pe facebook
Tzinah Records
pe soundcloud
Tzinah Records
pe facebook

© @ Text: Victor, halfisenough.com