Redshape - Made Of Steel [present 11]

Redshape – Made Of Steel [present 11]

Redshape se întoarce la propria sa casă de discuri pentru a lansa Made Of Steel, un single care expune direcția muzicală pe care o va aborda în perioada următoare. 

Cea mai importantă lansare a acestui an pentru Redshape a fost al doilea său album, Red Pack IIpe care l-am criticat în primul rând pentru că era prea static. Deși ne place abordarea muzicală a producătorului, am fi preferat să auzim ceva mai inedit din partea sa.

Dorința noastră a fost îndeplinită de abia acum prin Made of Steel, care prezintă doar două piese complementare în ceea ce privește ritmul lor. Deși nu sunt inovatoare, piesele arată că producătorul a renunțat la sunetele perfect sculptate în peisajul sonor al piesei și a început să folosească elemente mult mai difuze, care se pierd în întregul peisaj. Rezultatul este un sunet bine închegat și dens, în care sunetele își pierd foarte repede individualitatea. Spiritul producțiilor rămâne în esență neschimbat și entuziasmul muncii depuse este mai evident ca niciodată.

Made of Steel  este una dintre exponatele de clasă ale lui Redshape, iar entuziasmul pe care-l radiază ne face să credem că va urma o perioadă plină de succes pentru misteriosul producător.

disponibil pe delsinrecords.com