INVADERS Show la FUSION Festival 2013

INVADERS Show la FUSION Festival 2013

Dansatori profesioniști, acrobați, costume impunătoare, roboți, efecte speciale, machiaj și coafuri care ne duc cu gândul într-o altă lume, așa se caracterizează conceptul Invaders prezentat în premieră în România la scară largă, la FUSION Festival România 2013.

La ediția din 2012 show-ul trupei Gomorrah a făcut senzație în rândul participantior printr-un show fabulos. Istoria continuă și la a patra ediție a FUSION Festival. Se pregătește un spectacol de calibru internațional pe platoul Barajului de la Gura Rîului. Unicitate, calitate și inovație sunt elementele care caracterizează cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Spectacolul multimedia va completa atmosfera prin efectele pirotehnice, lasere, proiecții 3D, jocuri de culoare, vibrațiile intense ale muzicii electronice.

Pe 12 și 13 Iulie, la Barajul de la Gura Rîului, Sibiu vor urca pe scenă festivalului Arnej, Freestylers, Șuie Pararude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Sarj și mulți alții. Se anunță două zile de distracție, muzică bună și un spectacol incendiar, într-un decor unic.

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achiziționate din rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro.

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro. La a 4 a ediție FUSION Festival, timișorenii au acces liber, pe bază tichetelor obținute online de pe site-ul oficial și a actului de identitate.

Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Județean Sibiu, Primăria Gura Rîului, Administrația Apele Române, ANAGOV, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Parteneri oficiali: Heineken, Red Bull. Parteneri media: Kiss FM, Kiss Tv.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica este sincronizată cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiecții, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc, toate acestea, realizând un spectacol multimedia unic în România.

 SEE THE MUSIC | fusion.com.ro | fb.com/OfficialFusion