Chris Carter – The Spaces Between [OM CC 01]

Albumul, inițial înregistrat între 1974 și 1978 primește pe data de 20 septembrie o formă nouă, fiind pentru prima dată imprimat pe vinil.


Lansat în 1980 pe o casetă de 90 de minute la label-ul Industrial Records, acesta a pășit și în era digitală o dată cu relansarea pe cd din anul 1991 la Mute Records. Deși relansat la Optimo Music. Discul nu conține toate piesele originale deoarece ele nu au încăput în forma dorită de autor. Așadar acesta a trebuit să aleagă 5 preferate de pe cel original, care să fie incluse aici, pe lângă piesa bonus „Climbing”. Deși la o primă ascultare, piesele pot părea aparținând genului sf-kitsch, odată ce ascultătorul devine mai atent la ritm și la construcție ele vor dezvălui o lume plină de imaginație, idei și emoții, care lipsesc din lumea muzicală a multor albume din ziua de azi.

Pentru un album înregistrat acum patru decade, profunzimea lui rivalizează cu orice creație electronică din ziua de azi, demonstrând că muzica electronică este o operă vizionară, care nu-și pierde sensul niciodată.

Link