Optic_ – Rendered Thoughts [ZeECc]

Cât de des apare techno bun din Franța? În general, foarte rar pentru techno este un stil muzica care duce o viață de subzistență în această țară…

Din fericire, excepții există întotdeauna.

La fel este și cazul acestui release, care vine de la ZeECc, o platformă care promovează o experiență dub-techno, IDM și deep-techno. Intitulat „Rendered Thoughts”, vei simți după o primă ascultare că asta este exact ce oferă release-ul: vise în format digital. Dub-techno este un stil foarte încărcat atmosferic, plin de idei și trăiri, ceea ce-l face mai greu de înțeles, dar odată ce ai prins filmul lui, este greu să te lași. La fel face și Optic_ pe parcursul celor 3 piese originale de pe release – Static, Endless și Unchanged. Fiecare dintre ele emană o stare proprie, intensă și haotică, iar în cazul celei de-a treia, infinită. , rueșind să sintetizeze în aproape 20 de minute visele unei vieți întregi.

Joergmueller, Mildiou și Maskine contribuie la această lansare cu câte un remix care reușesc să scoată partea mai deep a pieselor la iveală.

ZeECc are puțin peste un an jumate de viață, și a început în forță cu artiști noi care urmează să-și confirme un loc în scena mondială de profil. Noi îl recomandăm ca un viitor label de pe care merită să nu vă luați ochii, având și alte release-uri interesante programate pentru lansare.