Conforce - Dystopian Elements EP [89DSR]

Conforce – Dystopian Elements EP [89DSR]

Conforce a lansat pe 7 septembrie o mică avanpremieră a viitorului său album sub forma unui EP de 4 piese, Dystopian Elements. Paradoxal, singurele elemente ale lansării care aduc a distopie sunt titlurile pieselor, iar sunetele sunt exact opusul titlului.

O distopie presupune o permanentă stare de presiune și de agitație, lipsa intimității și a individualității. Într-o asemenea atmosferă simți că ești tot timpul persecutat și nu există nicio rază de lumină, iar toată fericirea din lume s-a scurs. Singura piesă de pe această lansare care se apropie de aceste senzații este Lonely Run, dar asemănarea este doar vagă. Piesa reușește totuși să transmită o teamă tensionată și credem că va fi interesant de văzut cum reacționează o mulțime la această piesă.

Olandezul Conforce a reușit să amestece atât de bine elemente analog și digitale încât toată răutatea din distopie se vaporizează și lasă loc sunetelor calde și atmosferei dense, plină de senzualitate. Toate piesele au capacitatea de a induce publicul într-un dans hipnotic și sperăm ca dj-ii să profite de fiecare ocazie pentru a folosi aceaste sunete. Sperăm să auzim în special Vacuum, preferata noastră.

Lansarea este un exemplu foarte bun de muzică greu de găsit în zilele noastre. Nu am mai auzit de mult o ambianță atât de plăcută dar care să nu te trimită în adâncul canapelei din cauză că e prea lentă. Conforce a reușit să-și canalizeze toată imaginația spre a face sunete originale și sperăm ca eforturile să-i fie răsplătite și Dystopian Elements să se bucure de succes.

Lansarea poate fi găsită la magazinul Delsin: link