Oliviu

Oliviu

Oliviu s-a nascut in Miercurea Ciuc. Incepe sa asculte o muzica putin mai neobisnuita in Romania (rave/techno), inca de la 7 ani, primind la unchiul sau din Germania casete si CDuri.

Incepe sa mixeze impreuna cu DJ romani aflati in ascensiune, iar prima data mixeaza singur la afterhours-ul oficial Tiesto (1 decembrie 2007 @ Studio Martin) inaintea lui Pagal.

Inceputul anului 2009 ii aduc nominalizari pentru „Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008” la „Nights Awards 2009” (ocupa locul 7) si „Premiile muzicale beatfactor.ro”, de asemenea „Best South East European Techno DJ” la SeeMe 2009 (Sofia, BG) unde ocupa locul al 16-lea alaturi de nume mari, lucru care ii aduce un plus de notorietate in randul clubberilor, atat in Romania cat si pe plan international.

Mixeaza in cele mai bune cluburi din Romania (Kristal Glam Club, Studio Martin, Hypnotic, Zebra, Daimon, etc.) alaturi de cei mai buni DJ romani si internationali (Alex Niggerman, Nima Gorji, Moshic, Dorian Paic, Alex Meshkov, Livio & Roby, El Cezere, Ali Nasser, Adrian Eftimie, Optick, etc.).

facebook.com/OliviuOfficial