Hazylujah - Too Many Ghosts [dsr-sp3]

Hazylujah – Too Many Ghosts [dsr-sp3]

Hazylujah este debutantul pe care toată lumea-l aștepta la Delsin, el fiind debutantul care schimbă întreaga politică a casei de discuri, odată cu prima sa lansare sub forma discului Too Many Ghosts.

Timpul este potrivit pentru ca Delsin să iasă în fața scenei și să aducă oameni noi în lumina reflectoarelor, după ce anul trecut au fost preocupați să-și consolideze poziția pe piață prin lansările celor apropiați de ei. Aducerea unui nume nou semnifică începutul expansiunii pentru ei, un pas specific caselor de discuri ajunse la maturitate.

Hazylujah sau Massimiliano Vianello, pe numele său real, este un italian aflat la începutul carierei ca producător, chiar dacă s-a luptat mult timp cu modernizarea scenei locale ca dj și promoter în apropiere de Veneția, în orașul său natal.

Pare aproape ciudat ca un italian să lanseze ceva la Delsin, pentru că întreaga peninsulă pare a avea un aer radical diferit de cel al casei de discuri. Cu toate acestea, ar fi greșit să zicem că curentele muzicale țin cont de granițe geografice sau culturale.

Too Many Ghosts se referă la surplusul de idei al producătorului, ca exemplu, discul conține patru piese destul de diferite ca concept. Ca să nu ne pierdem prea mult în descrieri, ne limităm să spunem că artistul are un sunet foarte spațial, piperat pe alocuri cu tente de acid și futurism techno și house. O combinație destul de potrivită pentru a merge la toate categoriile de petreceri.

Preferata noastră este chiar piesa omonimă discului, pentru că reușește să dea un ton sinistru unei teme deja supra-uzate, a sunetelor spațiale. În topul preferințelor, următoarea este Minds Wired, care reușește să redea o atmosferă de paranoia foarte veridică. O piesă perfectă pentru a pipera unele momente mai tensionate din timpul seturilor.

Hazylujah a reușit să-și facă debutul cu un disc plin de sunete proaspete, care o să-l pună în atenția multor promoteri. Din păcate, artistul mai trebuie încă să dovedească că are ce trebuie pentru a fi și un dj bun. Având în vedere ajutorul pe care și l-a asigurat, nu credem că va fi un lucru prea greu.

Hazylujah – Too Many Ghosts este disponibil pe webshopul Delsin.