Warren Fellow & Michel Steinbach feat. Todd Terry – Got A Soul [EC088]

„Got A Soul” este reproducerea piesei create de Todd Terry „House is a feeling”, lansată inițial în 1991, și remixată de o grămadă de producători. Pentru că originalul este o piesă foarte renumită, practic nemuritoare, de ce nu ar fi și un remix după ea la fel de puternic?

 

Ei bine, majoritatea sunt slabe pentru că o dată ce volumul crește calitatea se diluează, dar single-ul de față este una dintre puținele excepții de la această regulă. Asta se datorează conceptului urmat de producătorii acestei noi versiuni. Ei nu încearcă să reinventeze roata, ci doar să actualizeze sufletul piesei, pe ritmuri mai moderne.

 

Interesant este că Warren Fellow este relativ proaspăt pe scena internațională, dar produce într-un stil foarte interesant. Biografia lui spun că are un al șaselea simț când vine vorba de a face pe plac audienței sale și ascultând „Got a Soul” îți vine să crezi că ceea ce se spune este adevărat.

Sunetul release-ului impresionează prin armonia cu care se îmbină partea vocală cu structura propriu-zisă a pieselor. Întotdeauna  intensitatea sonoră va scădea în punctele în care discursul de pe fundal se intensifică, pentru a facilita transmiterea mesajului. Ne place foarte mult ritmul foarte funky prezent aici, iar inserțile scurte vocale nu fac altceva decât să intensifice porția de funk din piesă. Chiar și Todd Terry s-a arătat impresionat de această piesă. E evident că aceasta va fi o piesă care va sparge gheața în orele de oboseală dintr-un club.

După cum zice și moto-ul release-ului: „E timpul să iei un pic de suflet in viața ta”! Noi am spune că trebuie un pic mai mult, iar piesa aceasta e doar un mod de a începe procedura.