Furrr & Hazendonk – Huiswerk

Furrr & Hazendonk s-a format în 2009 după alianța dintre Raymond „Qbical” van Baal și Paul Hazendonk. Amândoi au ani întregi de experiență în spate atât ca producători cât și ca dj, iar single-ul pe care-l anunțăm astăzi reflectă timpul petrecut în spatele pupitrului pentru amândoi. Ideea din spatele acestui proiect este una simplă: distracția.


alt

Așadar, puteți fi siguri că muzica lor va face lumea să se miște fie că pun ultimul hit de club sau că aleg o piesă din 90` care încă sună bine.

La scurt timp după constituirea proiectului aceștia au început să aibă aibă succes și vârful atins de ei este deocamdată participarea pe compilația Cocoon „Party Animals 2010” și ca rezultat al acestei compilații au început să apară tot mai des și în cluburi.

Huiswerk” este ultima lor lucrare și va fi lansată de abia pe 21 martie. Deși single-ul nu este genul de muzică pe care să ne axăm, ne-am hotărât să-i acordăm un pic de atenție pentru că ni se pare totuși interesant.

Ei au vrut să creeze muzică pe care să te poți distra, iar „Huiswerk” ilustrează perfect această idee. Piesele sunt simple, aerisite, cu un ritm foarte ușor și partea vocală pare de modă veche, fiind doar o bucată repetitivă care se întregește pe alocuri cu versuri scurte. Rezultatul este o îmbinare foarte bine realizată între nou și vechi, combinând ritmuri moderne, bine șlefuite, cu un spirit de școală veche, rupt din house-ul anilor 90`.

Lansarea conține și două remixuri, dar niciunul nu se apropie de esența originalului, depărtându-se de conceptul inițial.

În final, vă lăsăm videoclipul piesei.