Pär Grindvik la Delahoya 2011!

Fanii muzicii techno se pot bucura încă de acum pentru că organizatorii festivalului DELAHOYA (CRS & Music Design) le-au asigurat cel puțin un artist al genului. Cei mai mulți au auzit de Pär Grindvik în asociere cu legenda techno Chris Liebing, fiind un invitat frecvent al renumitului podcast CLR și a petrecerilor desfășurate sub aceasta marca.

Savurând viața, inspirat de amintirile și muzica trecutului, combinându-le cu sunetul în continuă evoluție techno,  Pär Grindvik este un artist care țintește să producă muzică aptă de a păstra estetica și cultura underground în viață.

Pär Grindvik, cu pseudonimul sau The Hollow, este o persoană din vârful scenei electronice din Suedia încă din ani 90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casă de discuri și producător. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno și nu numai, după mulți ani petrecuți prin turnee și după multe lansări la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound și la propriul său label, Stockholm LTD, creat și fondat în 2002. Chiar dacă e originar din Stockholm și cea mai mare parte a muncii sale e legată de capitala Suediei, Pär s-a stabilit momentan în Berlin, Germania.

Stockholm LTD a început ca o sursă pentru singleuri și EP-uri de la artiști din sfera electronică suedeză, țintind în același timp să lanseze piese care să dăinuie. În ziua de azi aceasta este mai mult decat atât, iar fiecare lansare are o poveste proprie.

Pär a fondat de asemenea o casă de discuri mai mică Islands & Islets în 2008. Fiecare centimetru din munca acestuia, incluzând case de discuri, artă, lansări și muzică, este impachetat cu suflet și sentimente, care păstrează sclipirea și curiozitatea în viața, în fiecare adaptare la lumea artistica.

Așadar,  Pär Grindvik este unul dintre cele mai promițătoare nume disponibile astăzi și unul dintre cei mai respectați producători! Puteți să-l vedeți live și puteti dansa pe muzica sa pe 20 mai la DELAHOYA 2011 la Polus Center Cluj-Napoca!

www.grindvik.com

www.myspace.com/grindvik

CLR Podcast 043 – Pär Grindvik  Download