Steffi - Remixes [Staffan Lindberg | Lone | The Analogue Cops]

Steffi – Remixes [Staffan Lindberg | Lone | The Analogue Cops]

Steffi și-a lansat în februarie albumul de debut intitulat sugestiv „Yours & Mine”, o lucrare care ne-a încântat până-n adâcul oaselor. La ceva vreme de când s-au liniștit apele în jurul artistei, a revenit pe scenă cu un 12` pe care a pus trei reinterpretări ale unor piese centrale ale albumului ei.
Este vorba despre „Yours”, „Arms”, „You Own My Mind”, adică piesele noastre preferate de pe lansarea inițială. Interesantă ni s-a părut alegerea remixului lui Staffan Lindberg, un nou-venit pe scenă, de a apărea ca remixator al piesei cheie a artistei. Munca lui nu este de lepădat, reușind să izoleze punctele forte ale piesei și să le pună foarte bine în valoare, insistând pe elemente rave și clasice. Apreciem în special bucata vocală, care devine un lait-motiv în mintea oricărui ascultător.

Cea de-a doua piesă „Arms” este remixată tot de un recent-introdus pe scenă, Lone, care își construiește un renume încet-încet insistând pe elemente atmosferice care încarcă piesa într-atât de mult încât sunetul pare scos de pe ceva vinil de aur de mult pierdut. Rezultatul este o experiență futuristă acoperită de sunete acid.

Cam acestea două ar fi de remarcat, pentru că ultima piesă nu iese cu nimic din comun. Sperăm să vă placă la fel de mult pe cât ne place și nouă!