Barker & Baumecker ‎- Remixes [o-ton 62]

Barker & Baumecker ‎- Remixes [o-ton 62]

Barker & Baumecker fac parte din cel mai nou val de artiști din Berlin și se pare că au intrat pe scenă cu un scop clar. La mai puțin de 2 ani de la debutul lor, au venit deja cu un album și cu câteva lansări la Ostgut Ton.Deși nu ne stă în obicei să revedem lansări pline de remixuri, de data aceasta vom face o excepție pentru că face parte din categoria de remixuri bune. Albumul lor de anul trecut, Transsektoral, l-am ratat cu grație și acum nu e momentul să revenim asupra lui. Acesta a stârnit o asemenea vâlvă, încât cei de la Juno [recenzia] au fost nevoiți să-l includă între cele mai bune 20 de albume ale anului, pe un onorabil loc 17.

Întrucât lansarea de față nu este un album, este de așteptat ca aceasta să nu preia atmosfera, tensiunea, și construcția albumului, lipsindu-i conceptul care leagă piese. Cu toate acestea, cele patru piese extrase de pe original reușesc să-și facă misiunea, pe cont propriu, totuși, foarte bine.

Dacă pe album unele piese erau prea complexe pentru a fi folosite într-un club, pe această lansare sunt perfecte pentru o asemenea utilizare, fiind revizuite cu gândul la ringul de dans. Cu toate acestea, atmosfera de pe album nu se pierde și piesele-și păstrează imprevizibilitatea și complexitatea de pe album.

Barker & Baumecker  par doi artiști cu un viitor strălucit și până acum, puțini au fost artiștii care au strălucit atât de bine încă de la primul album. Trebuie să aibă în vedere însă două aspecte: să compună în continuare și să nu se piardă cu prea multe lansări „la grămadă”.