SoundCloud își unește forțele cu Ableton!

Atât SoundCloud cât și Ableton sunt de mult timp printre cele mai utilizate servicii când vine vorba despre scena muzicii electornice și ambele au contribuit decisiv la dezvoltarea comunitățiilor internaționale. A sosit momentul ca cele două firme să-și unească forțele pentru a duce totul mai departe. Prin această colaborare, serviciile o să dezvolte funcționalități suplimentare pentru a permite o mai bună integrare reciprocă.
Pentru moment, utilizatorii de Ableton Live 8 sau Suite 8, înregistrați până la 31 mai, vor putea să urce producțiile proprii din program direct pe SoundCloud, unde vor beneficia și de 5 luni de abonament Pro gratuit.

În schimb, comunitatea de pe SoundCloud va avea ocazia să descarce gratuit Ableton Live Lite 8, introducând un cod personal pe care-l pot afla din newsletterul serviciului. Oferta este disponibilă doar pentru următoarele 2 săptămâni așa că dacă nu v-ați abonat până acum, faceți-o cât mai repede.

Toate acestea sunt însă doar o pregătire pentru că în luna mai cele două servicii vor organiza o competitie în care participanții trebuie să remixeze piese de la M83, Imogen Heap și Nosaj Thing. Pentru a participa este nevoie, evident, de Ableton cu SoundCloud. Mai multe rămân încă neanunțate.

Indiferent dacă vă hotărâți să participați sau nu, oferta este excelentă și vă recomandăm să profitați!

Mai multe informații pe:
ableton.com
soundcloud.com