FUSION Festival 2012 e aproape!

A mai rămas o luna până când cea de-a treia ediție FUSION Festival își va deschide porțile la poalele barajului de la Gura Râului Sibiu. Pe scena festivalului vor fi prezenți COSMIC GATE, o trupă originară din Germania care a devenit cunoscută prin numeroasele remixuri făcute pentru artiști ca DJ Tiesto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank&Jones (DFF), Vanessa Mae (White Bird). Sunt anunțate și alte nume ca: SUIE PAPARUDE,HORACE DAN DSNATT&VIXSHVRMAARTEN SIKKEVLAD RUSU.

Pe lângă spectacolul de lasere și proiecții show-ul de anul acesta va fi animat de dansatorii trupei GOMORRAH. Costume impunătoare, efecte speciale, dansatori profesioniști, make-up&styling care ne duc cu gândul într-o altă lume, un spectacol inedit intitulat EVOLUTION SHOW, prezentat pentru prima dată la o scară atât de largă în România.

Locul de desfășurare al evenimentului este unul cu totul deosebit. Gura Râului este o străveche așezare românească situată pe Valea Cibinului, la poalele Munților Cindrel, la doar 17 km de Sibiu, în inima cunoscutului ținut al Marginimii Sibiului, la o altitudine de aproximativ 600m. Teritoriul comunei Gura Râului se bucură de existența câtorva lacuri a căror frumusețe și importanță economică vin în completarea locurilor pitorești ale așezării. Barajul de la Gura Râului este situat la aproximativ 3 km de localitate și măsoară 330 m lungime, 6.2 metri lățime și 73.5 m în înălțime. Scena festivalului va fi situată chiar la baza impunătorului baraj.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica este sincronizată cu efecte vizuale, proiecții, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc. Un spectacol multimedia unic în România!

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul oficial al festivalului www.fusion.com.ro, în rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro

www.fusion.com.ro

www.facebook.com/OfficialFusion

www.youtube.com/FusionRomania