A treia zi de Peninsula: Recomandări.

Festivalul decurge conform planului stabilit de organizatori, iar atmosfera pare mult mai răcoroasă decât chiar este. Festivalul este la fel de aglomerat și astăzi și încă mai sunt multe lucruri de văzut și de ascultat.

Vă recomandăm să vă începeți seara la concertul N.O.H.A. care va avea loc la scena principală și va începe o dată cu lăsarea răcorii de la ora 21. Muzica lor vă va garanta un start pozitiv într-o seara care se anunță aglomerată.

De la ora 00:30 va urca la pupitrul terasei Kiss Netsky, unul dintre artiștii principali ai festivalului și care va impresiona. Să luați cu voi o doză solidă de energie de rezervă pentru că veți avea nevoie de ea în seara asta.

De la ora 3:00 la Freedom Arena va urca Beatman și Ludmilla, un cuplu muzical care nu a dezamăgit niciodată și care va impresiona cu siguranță și de data asta. Cei doi își vor termina setul de abia la ora 5 și sperăm să mai aveți energie pentru că la acea oră petrecerea încă continuă la scena Goa și la Booha Academy cu Just D’light.

Seara de sâmbătă nu se anunță foarte aglomerată însă va fi cu siguranță una care va stoare fiecare strop de energie din voi. Cu toate acestea, vă sfătuim să vă menajați pentru că festivalul încă nu e gata.

Programul complet este disponibil pe peninsula.ro