Bilete Fusion 2013 puse în vânzare

Bilete Fusion 2013 puse în vânzare

Biletele pentru FUSION Festival 2013 pot fi achiziționate începând cu luna februarie 2013. Al doilea weekend al lunii iulie este rezervat singurului eveniment multimedia desfășurat integral într-un cadru natural.

Publicul din România poate achiziționa biletele în avans din rețelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobilă Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, rețeaua Diverta, librăriile Humanitas, Cărturești, Oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro din întreaga țară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro și Bilete.ro.

Participanții din afara țării pot achiziționa biletele online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

Bilete în avans au prețuri cuprinse între 20 și 100 de lei.

La a 4-a ediție FUSION Fetival, timișorenii au acces liber, pe baza tichetelor obținute online de pe site-ul oficial și a actului de identitate.

În anul 2012, FUSION Festival a fost nominalizat la categoria “Best Small Festival” în cadrul European Festival Awards, eveniment anual desfășurat în Marea Britanie. Dacă la ediția anterioară atmosfera a fost electrică prin spectacolul celor de la Cosmic Gate și Suie Paparude, ediția 2013 va aduce nume la fel de puternice ale muzicii electronice.

FUSION Festival este un eveniment complex în cadrul căruia muzica este sincronizată cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiecții, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe de dansatori și reprezentații cu foc, toate acestea, realizând un spectacol multimedia unic în România.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro