Intrarea libera la FUSION Festival 2013 pentru timișoreni

Intrarea libera la FUSION Festival 2013 pentru timișoreni

Timișorenii vor avea acces liber la cea de-a 4-a ediție a FUSION Festival. Ediția din 2013 aduce o nouă supriză, de data aceasta pentru Timișoara. Accesul este gratuit în ambele zile ale festivalului (12, 13 Iulie 2013) pe baza unei rezervări online pe site-ul oficial FUSION.

Decizia a fost luată ca urmare a sondajelor făcute pe site-uri de socializare și comunități online. Printre orașele participante s-au mai numărat: Cluj-Napoca, Brașov, Târgul Mureș, Craiova și Sibiu.

Organizatorii spun ca au luat decizia de a oferi liber acces locuitorilor unui oraș din România din dorința de a facilita participarea la evenimentele muzicale. Faptul că Timișoara s-a remarcat nu este însă o surpriză, orașul fiind cunoscut prin numărul mare de evenimente muzicale și show-uri de calitate.

Desfășurat într-un cadru natural la Barajul de acumulare de la Gura Râului, în munții Cindrel, spectacolul îmbină efectele multimedia cu muzica electronică și pirotehnie. FUSION Festival este mai mult decât un concert, este un spectacol multimedia unic în România.

Edițiile precedente au adus pe scena festivalului nume sonore precum Cosmic Gate, Tomcraft, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Șuie Paparude și mulți alții. Un public de peste 5000 de persoane a asistat în fiecare an la spectacolul de lasere, lumini și foc la baza Barajului Gura Râului din Județul Sibiu.

Pentru locuitorii Timișoarei accesul se face pe baza cardurilor obținute online. Pentru participanții din alte orașe biletele vor putea fi procurate online, începând cu luna februarie 2013.

fusionfestival.ro

facebook.com