Andreas Gehm aka Elec PT.1 - Black Pukee

Andreas Gehm aka Elec PT.1 – Black Pukee

Andreas Gehm are planuri mai mari decât cele la care ne-am așteptat noi. Ne-a atras atenția pentru prima dată în toamna lui 2012 cu What’s On Ur Mind și nu ne-am așteptat să vedem într-un timp așa de scurt un album deja pregătit. Deși lansarea ne-a luat prin surprindere, nu putem spune același lucru despre muzica de pe acesta. 

Andreas Gehm este un producător foarte conservator pentru că reușește să rămână fidel unui stil căruia i s-a dedicat în totalitate. Muzica sa este plină de influențe acid și este greu de crezut că va părăsi această sferă muzicală în curând, deși îi place să se joace cu multe teme. Poziția sa este un pic ciudată pentru că deși a intrat pe piață relativ recent, produce muzică de parcă are douăzeci de ani experiență în spate. Noi îl urmărim cu interes pe german și suntem curioși cât de mult va reuși să-și păstreze sunetul ușor nostalgic, însă până atunci putem să ne concentrăm pe albumul său de debut.

Din păcate, Black Pukee nu va apărea sub o marcă renumită, ci va apărea la o casă de discuri minoră, anume la Solar One Music. Marca este un refugiu pentru mulți artiști în ascensiune și va mai dura o vreme bună până când va reuși să urce în prim-planul scenei.

Din păcate, albumul va fi remarcat de prea puțini, însă va reuși să îi consolideze poziția producătorului pe piața foarte mică a producătorilor de acid și a pasionaților de sintetizatoare. Piețele mici au o adaptabilitate sporită la a urmări atracții noi, iar d-nul Gehm este cu siguranță o stea în devenire.

solaronemusic.com
facebook.com/SolarOneMusic
facebook.com/andreas.gehm