THE MAFIA SAUCE KILLERS - Supremacy [FUNKD 002]

THE MAFIA SAUCE KILLERS – Supremacy [FUNKD 002]

The Mafia Sauce Killers reprezintă o asociație misterioasă care s-a lansat de abia în 2011 și care pare decisă să invadeze piața cu un acid foarte bun. Supremacy este de abia a doua lor lansare. 

Lansarea lor de debut, LSDa fost una bună din punct de vedere muzical, dar nu a reușit să atragă prea multă atenție asupra sa pentru că muzica de pe aceasta a fost prea tradițională. Producătorii au dorit să expună chiar esența stilului lor, dar din păcate acid-ul nu lasă loc pentru inovație în forma sa pură, motiv pentru care debutul a fost mai greu de observat.

Cu Supremecy producătorii încep să-și pună amprenta personală asupra stilului, a cărei măiestrie deja au demonstrat-o. Pe această lansare din păcate sunt doar trei piese, dar sunt suficiente. Abordarea producătorilor nu este una radical nouă, ci încearcă să dezvolte house-ul acid într-un mod cât mai natural. Deocamdată ei experimentează cu părțile vocale, dar mai este drum lung până să dezvolte ceva inedit. Cel puțin direcția este fixată.

Sperăm doar să nu fie un proiect de conjunctură. Imaginea pe care încearcă să și-o creeze e prea pop și suntem obișnuiți ca această abordare să dăuneze unui proiect pe termen lung. Oamenii au obiceiului să compenseze prin formă ceea ce lipsește în conținut.

facebook.com/pages/Mafia-Sauce-Killers