Planetary Assault Systems - Future Modular [MOTE038]

Planetary Assault Systems – Future Modular [MOTE038]

Mote Evolver pornește într-un an destul de aglomerat cu o lansare semnată de fondatorul Luke Slater, sub pseudonimul Planetary Assault Systems, Future Modular.

Future Modular pornește cu piesa care dă titlul într-o aventură foarte ritmată presărată cu artificii acid la fiecare bătaie. Remixul acesteia este disponibil doar în format digital, dar nu aduce altceva decât o schimbare de ton. Următoarele două piese, Riot In Silo 12 și Serc,  sunt compuse într-o atmosferă mult mai ermetică și cam inedită pentru autor. Ca orice lansare Planetary Assault Systems sunetele fiecărei piese converg spre un moment de explozie care este aproape la fel de intens ca întregul drum până acolo. Ar fi de remarcat sunetul mult mai fluid și mai bine închegat față de atmosfera industrială tipică, dar execuția este la calitate maximă.

Future Modular  se ridică fără îndoială la înălțimea renumelui și dă un ton bun unui an foarte promițător pentru scena de pe insulele britanice. Ne putem aștepta să vedem o aglomerare de lansări semnate de Luke Slater atât sub PES la Mote Evolver, cât și sub proiectul secundar proaspăt revigorat, LB Dub Corp. 

De asemenea, Luke Slater a început și o emisiune radio regulată care poate fi urmărită pe soundcloud.

Lansarea este disponibilă pe juno din 17 febr 2014.