Două luni până la Electric Castle

Două luni până la Electric Castle

  • Au mai rămas 5000 de abonamente pentru a doua ediție a Electric Castle Festival,
  • Din 15 mai, organizatorii vor pune în vânzare biletele pentru o zi.

Cluj-Napoca, 18 aprilie 2014. Cu două luni înainte de cea de a doua ediție a Electric Castle Festival, organizatorii anunță că mai sunt disponibile doar 5000 de abonamente. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, Rusko, DJ Fresh, Sasha și ceilalți artiști care se regăsesc pe afișul festivalului sunt unul dintre motivele pentru care abonamentele au avut o trecere atât de mare la fani. Prețul biletelor de acces pentru cele patru zile de festival este de 190 de lei, iar, din 15 mai, vor fi puse în vânzare și abonamentele pentru o zi, la prețul de 100

Anul acesta, ne-am propus să fim bigger, stronger, better, am crescut numărul de artiști și ne-am extins cu încă o scenă, iar acest lucru a plăcut fanilor festivalului. Abonamente pentru cea de a doua ediție au început să se cumpere imediat ce am dezvăluit primul cap de afiș, Rusko. Vânzările au explodat, însă, odată cu închiderea line up-ului, când am anunțat că Die Antwoord vor urca pe scenă în deschiderea festivalului. Din motive organizatorice și din considerente ce țin de spațiu ne mai permitem să punem în vânzare încă 5000 de abonamente, de aceea îi sfătuim pe cei care doresc să vină la castel să se grăbească cu achiziționarea biletelor”.
Teodor Negrea, directorul festivalului.

Electric Castle va reuni anul acesta peste 130 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Festivalul va avea un line-up proaspăt, cu multe prezențe în premieră pentru România și artiști care își vor lansa noile albume la Castelul Banffy din Bonțida. Excentricii de la Die Antwoord, alchimiștii „trip-hop-ului” ce formează trupa Thievery Corporation, DJ Fresh, Rusko și Sasha sunt vedetele, care vor lua cu asalt scenele amenajate pe domeniul castelului, pentru o ediție care se anunță a fi bigger, stronger, better. Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artiști, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum și o serie de trupe românești. S-au înregistrat 32.000 de participanți, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare.

Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari, iar site-ul electriccastle.ro a înregistrat în cele trei zile de festival un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de vizitatori unici. Abonamentele pentru ediția 2014 pot fi achiziționate până în 18 iunie la prețul de 190 de lei pentru toate cele patru zile de festival, iar taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumpărate de pe eventim.ro, din rețeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului, precum și cu ajutorul aplicației mobile Electric Castle (iOS si Android).

informații complete despre Electric Castle 2014