Electric Castle caută voluntari!

  • Organizatorii Electric Castle Festival au dat starul înscrierilor pentru voluntari
  • Pentru ediția 2014, sunt căutați 250 de voluntari dornici să trăiască experiența organizării unui festival

 Cluj-Napoca, 29 aprilie 2014. Cei care rezonează cu muzica electronică, sunt curioși să vadă pe viu mașinăria care pune în mișcare Electric Castle și doresc să se implice activ în organizarea celei de-a doua ediții a festivalului, sunt așteptați să se înscrie completând formularul de pe electriccastle.ro/voluntari, până în data de 10 mai.

După încheierea perioadei de înscrieri, organizatorii vor trece la selecția propriu-zisă a voluntarilor: organizarea interviurilor cu aplicanții.

„Și în acest an ne dorim să avem alături oameni deschiși și pregătiți să se implice în organizarea unui eveniment de anvergură. Căutăm persoane motivate să ducă la bun sfârșit sarcinile primite, comunicative, cu simțul umorului și cu zâmbetul pe buze. Nu vor conta vârsta, sexul sau experiența de viață, eventual doar cea de voluntar. Experiența unui voluntariat cântărește mult în CV-ul unui tânăr. La Electric Castle, pe lângă oportunitatea de a afla ce se întâmplă dincolo de scenă și de a lucra cu o echipă profesionistă, voluntarii vor avea ocazia de a întâlni foarte mulți artiști, veniți pentru prima dată în România”, a spus Ioana Lepădatu, coordonator voluntari Electric Castle.

Cea de a doua ediție a Electric Castle Festival va aduce la Bonțida peste 130 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinată exclusiv genului dub-reggae. Evenimentul va avea un line-up proaspăt, cu multe prezențe în premieră pentru România și artiști care își vor lansa noile albume la castel. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, DJ Fresh, Rusko și Sasha sunt câțiva dintre artiștii invitați anul acesta la Bonțida. Pe lângă concerte, programul pentru cele patru zile de festival include și o serie de evenimente ce se vor desfășura în timpul zilei: de la proiecții de scurt-metraje, workshop-uri pentru producții muzicale la concursuri de sporturi extreme sau activități de entertainment.

Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artiști, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum și o serie de trupe românești. S-au înregistrat 32.000 de participanți, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari.