TiMAF Battle of the Bands, înscrieri

TiMAF Battle of the Bands, înscrieri

Cluj-Napoca, 28 iulie 2014: Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF 2014 anunță deschiderea celor două competiții importante ale festivalului: “TiMAF Battle of the Bands” și “TiMAF Dance Competition”.

Concursul “TiMAF Dance Competition” va cuprinde genuri de dans precum salsa, dans contemporan, street dance și show dance și sunt invitați să se înscrie trupe de dansatori din țară și din străinătate, cu vârsta cuprinsă între 12 și 35 de ani, prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul timaf.com, în secțiunea “Competiții” și expedierea acestuia la adresa de e-mail inscriere@timaf.com. Taxa de participare este de 25 de lei pentru fiecare persoană iar perioada de înscriere se încheie în data de 10 octombrie 2014. Premiul cel mare al concursului “TiMAF Dance Competition” este în valoare de 1.000 de dolari și se va atribui celui mai spectaculos moment desemnat de juriu.

Cea de a doua competiție importantă a festivalului este “TiMAF Battle of the Bands” ce își propune să aducă pe aceeași scenă cei mai buni soliști, trupe, DJ și producători din țară și din străinătate. Înscrierile se fac până în data de 25 septembrie 2014 prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul timaf.com, sectiunea “Competiții”, expedierea acestuia la adresa de e-mail inscriere@timaf.com alături de link-ul către pagina de Facebook sau pagina oficială a artiștilor și link-uri către materialele audio ale acestora, conținând reprezentații live. Participanții selectați de către juriu vor intra în cursa pentru marele premiu al festivalului, în valoare de 3.000 de dolari.

Mai multe informații privind cele două competiții, regulamentele oficiale și formularele de înscriere găsiți accesând site-ul timaf.com, secțiunea “Competiții”.