ARMIN ONLY INTENSE – număr record de bilete vândute

ARMIN ONLY INTENSE – număr record de bilete vândute

Cu biletele early-bird și cele la prețul de 110 lei SOLD OUT, acest show tinde să fie unul dintre cele mai mari ale anului 2014.

Sâmbătă, 6 Septembrie, biletele Regular la prețul de 110 lei pentru ARMIN ONLY INTENSE s-au epuizat. Cu biletele early-bird SOLD OUT deja, acest show tinde să fie unul dintre cele mai mari din Romania în anul 2014. Prețul la care se găsesc acum biletele de tip REGULAR este de 130 lei, cele SILVER VIP la 225 lei și cele GOLDEN VIP la 450 Ron.

Ideea unui turneu international s-a nascut la inceputul carierei lui Armin van Buuren și a fost dezvoltata intr-un proces dinamic de lunga durata bazat pe importantul aport adus de dj-ul olandez scenei EDM. Profund inspirat de lansarea celui mai nou album al sau, INTENSE, faimosul dj a decis a ca venit timpul să isi implineasca inca un vis; asadar Armin van Buuren și compania de productie de evenimente ALDA EVENTS si-au unit fortele cu directorul de teatru Jos Thie și geniul in creatie Sander Reneman, aceasta uniune deschizand o pagina importanta in istoria show-urilor de muzica electronica din intreaga lume.

“Show-ul ARMIN ONLY este o abordare neconventionala și fresh. Sufletul evenimentului va ramane dj set-ul, dar ca acesta să fie și mai interesant pentru public, totul este pus in scena ca o productie teatrala” – spune Armin van Buuren.

Ca un rezultat firesc al ideilor geniale și al muncii sustinute, biletele la aceste evenimente “ARMIN ONLY INTENSE “ din toata lumea sunt SOLD OUT la cateva ore de la anuntarea show-ului. Bucurestiul este una dintre cele peste 20 de destinatii pe care Armin le va vizita, și al doilea oras din balcani dupa Sofia – Bulgaria, care va avea placerea să ia parte la ARMIN ONLY INTENSE la Romexpo, pe data de 8 Noiembrie.

728x90-heineken