Delta Funktionen - D Wave Two 1 [RAMX 01]

Delta Funktionen – D Wave Two 1 [RAMX 01]

Niels Luinenburg a anunțat de ceva vreme că plănuiește să-și lanseze propria casă de discuri, Radio Matrix, și se pare că acel moment a venit într-un final.

Deși scopul principal al mărcii este de a fi un loc personal al fondatorului, deja sunt programate și lansări semnate de Area Forty One și VC-118a, care vor urma în perioada următoare.

D Wave Two 1 este titlul de lansare și reușește să stabilească o direcție relativă a mărcii. Sunetul acesteia se detașează de muzica atmosferică cu care am fost obișnuiți de producător și încearcă o abordare orientată doar înspre ringul de dans, dar cu sunete mult mai brute. Per ansamblu, calitatea producției Delta Funktionen pare că a scăzut, dar credem că este doar rodul încercărilor autorului de a se detașa de operele anterioare. Poate că a fost vorba de o lansare compusă mai mult din nevoie decât ca urmare a unui proces natural, însă de acest lucru ne vom lămuri o dată ce marca începe să se consolideze.

Radio Matrix este, deocamdată, unul dintre numele care trebuie urmărite pe scena din Olanda și sperăm să livreze calitate la nivelul la care am fost obișnuiți până acum de producătorii care vor colabora. Deși începutul nu este cel mai strălucitor este cu siguranță unul promițător.