~4000 participanți, la prima ediție S*NOVA

~4000 participanți, la prima ediție S*NOVA

8 Martie 2015, Cluj-Napoca

~4000 de tineri au participat la prima ediție S*NOVA, un maraton al muzicii techno timp de 12 ore, organizat de Club Midi & Sunrise.

Tineri din Cluj și din toată ţara dar și din străinătate, alături de studenţi străini veniţi în Cluj, au participat vineri, 6 martie, la lansarea conceptului de evenimente S*NOVA, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Experiența a fost unică, Sala Polivalentă fiind prezentată sub un concept nou, cu pereți din pânză neagră și elemente de butaforie combinate cu vizualuri digitale și video-mapping, alături de un sistem de sunet de top (Funktion One).

Startul a fost dat de către K!D Chriss & Mihigh, reprezentanţii clubului Midi, urmați apoi de berlinezii de la Pan-Pot și terminând în stilul techno-ului napoletan cu Marco Carola. Marco Carola revine de fiecare dată cu entuziasm în Romania, și mai ales la Cluj-Napoca, unde este familiar cu publicul din Transilvania. Ambasadorul muzicii techno, un artist revoluționar al muzicii electronice încă de la începutul anilor ’90, s-a bucurat de publicul prezent vineri la Sala Polivalentă și nu a dezamăgit, având un set de zile mari ce a ținut până a doua zi la ora 10:00am.

Feedback-ul celor prezenți la eveniment a apărut încă de a doua zi și reprezintă o confirmare a dorinței publicului din România, și nu numai, de a participa la astfel de evenimente de amploare.

„Felicitări Club Midi & Sunrise pentru profesionalismul de care ați dat dovadă la organizarea evenimentului S*NOVA” – Sala Polivalentă
“O seara extraordinara, o echipa de profesioniști încă de la intrare și până la sfârșitul evenimentului.
„Vă felicit pe toți pentru acest eveniment!” – Ioan Bledea
„Line up super! Oameni super!” – Lucian Mladin
„Frumos, superb, l-am așteptat 2 ani pe Carola și a meritat din plin!” – Stroia Ionuț
„Super reușit eventul. Nimic de reproșat! La cât mai multe!” – Adi Todoran
„Cel mai tare party! Felicitări club Midi!!!!” – Crișan Daniel
„Last night… was…. MADNESS IN CLUJ!” – Horatiu Iesan
„Clujul ăla parca e în altă țară !!! oamenii aia chiar știu să se distreze!!!” – Sergio Moratti

Mulțumim Sălii Polivalente pentru găzduire, Primăriei Cluj-Napoca și partenerilor pentru susținere.

© @ Midi