Durușa Summerhills - ghid

Durușa Summerhills – ghid

25.08.2015durusa-line-upÎntre 20-23 august ne întâlnim pe dealurile însorite ale Maramureșului să unim plăcut arta, muzica și natura. Sperăm că sunteți bine, noi ne gândeam să vă povestim ce am mai făcut și ce o să vă aștepte la festival. Ne-am completat line-up-ul cu Andy Hart, așa că o să pornim cu următoarea echipă:

Activități
25.08.2015durusa-program

Pentru cei mai jucăuși am pregătit o serie de workshopuri și ateliere, ca să își antreneze spiritul în zilele călduroase. Dacă v-am convins cu activitățile noastre și nu vreți să le ratați puteți găsi mai jos programul acestora.

Bilete
Până în 15 august mai găsești bilete  ◖ PRESALE → 90 lei // 20 EUR
ONLINE pe siteul nostru summerhills.ro
Locații partenere
25.08.2015durusa-hartaON LOCATION:
Baia Mare // Terasa Tom& Jerry
Brașov // Tipografia
București // Acuarela
Cluj Napoca // Atelier Cafe / YOLKA
Iași // Acaju
Timișoara // Scart Loc Lejer

Dar dacă nu reușesti să-ți iei din timp bilet, nu-ți fă griji pentru că vei găsi și la accesul în Durușa Summerhills, pe timpul festivalului. 

Cum să ajungi la festival?

25.08.2015durusa-ajunge

Durușa marks the spot!

Dacă vii cu mașina, urmează drumul european E58 până în com. Valea Chioarului. De aici urmărești indicatorul către Durușa și intri pe drumul comunal spre sat.
Dacă alegi să vii cu trenul spre Durușa, să știi că cea mai apropiata gară este în satul Ileanda, la 22 km de locația festivalului.
Noi iți recomandăm să alegi autobuzul, pentru că te lasă în apropierea satului, de unde ai mai multe variante de transport până la intrarea în festival.

KIT DE FESTIVAL

25.08.2015durusa-orarDacă alegi să petreci un weekend dansant pe meleagurile maramureșene din kitul tău de festival n-ar trebui să lipsească:
◖◗ Cortul
◖◗ Sacul de dormit
◖◗ Izopren
◖◗ Lanternă
◖◗ O haină mai groasă pentru poveștile de dimineață
◖◗ Cizme de cauciuc să te asiguri că n-ai apă în papuc
◖◗Borsetă ca să fii cochetă
◖◗ Pelerina si Costum de baie pentru o ploaie de vară
◖◗ Ochelari de soare și-un clop de paie

Dacă încă nu ești pregătit pt. Duruşa SummerHills, intra pe sportaddict.ro, comandă orice ai nevoie folosind codul „Durusa15” și articolele tale te vor aștepta cuminți pe deal.

© @ RRS