ostgutcd37_lp23

Planetary Assault Systems – Arc Angel [ostgutcd37/lp23]

Luke Slater mai adaugă un titlu la repertoriul său extins cu lansarea Arc Angel la Ostgut Toncare pare a fi cel mai bine dezvoltat album în întreaga sa carieră de 23 de ani.

Au trecut deja 5 ani de la ultimul album The Messengerdar timpul scurt a fost valorificat foarte bine pentru că autorul a reușit să își păstreze media de două single-uri pe an. Este impresionant cum, la un pic peste 48 de ani, d-nul Slater reușește să își depășească constant limitele creativității și cum de fiecare dată vine cu un produs muzical inedit. Energia și puterea pe care o expune este cu adevărat rară în industrie și pare suprareal cum reușește să se mențină tot timpul într-o formă de vârf. Cred că a rămas unul dintre puținii producători care nu a reușit să ne dezamăgească pe întreaga lor carieră și care ne face nerăbdători să-l auzim după tot acest timp.

 Arc Angel este cel de-al treilea album cu care apare la Ostgut Ton. Nu credem că exagerăm dacă spunem că e cea mai elegantă operă pe care a creat-o până acum și este rezultatul fixării a două limite ale procesului de producție: tema centrală să fie melodia, iar toate uneltele folosite să încapă pe o singură masă. Peisajele care au rezultat sunt foarte coerente în ciuda complexității și variațiilor tematice. Cumva aduce aminte de X-102, proiectul cu care Jeff Mills a descoperit inelele lui Saturn, dar cu un ritm mai susținut și cu un sunet mult mai refinat și meticulos. Cu siguranță vă va ține urechile ocupate mult timp de acum încolo.

Cu 20 de piese și 96 de minute de techno spațil și hipnotic, Arc Angel a intrat direct în vârful preferințelor noastre.

 

Comunicatul oficial pe Ostgut Ton