Oliviu - turneu de două luni în Japonia

Oliviu – turneu de două luni în Japonia

Oliviu, fondatorul Underground Romanian Sound, va fi în turneu în Japonia în perioada martie -€ aprilie alături de Kamome Sound System. Aparițiile confirmate până în prezent ale artistului sunt la cluburile Eleven și Womb din Tokyo și Galaxy și DUB din Yokohama.

După o perioadă de absență de pe scena clubbing românească, pe Oliviu îl regăsim într-un turneu impresionant – va mixa pe 3 martie la DUB (Yokohama), pe 23 martie la Galaxy (Yokohama), pe 27 martie la Eleven în Tokyo, unde recent Pedro (aka Petre Inspirascu) a fost invitat să mixeze, pe 14 aprilie la LUV.Co în Yokohama Akarenga Park. Pe 15 aprilie va mixa la Womb, unul din cele mai impresionante cluburi din lume. Alte evenimente sunt în curs de confirmare.

După ce a contribuit semnificativ la lansarea unui nou proiect ambițios pe piața românească, bipolar (::), Oliviu este primul DJ român cu un turneu de mare anvergură în Asia. Astfel, scena underground aduce în prim plan un nou artist român promovat la nivel internațional.

KAMOME SOUND SYSTEM reprezintă un colectiv de artiști din Yokohama, un oraș-port la sud de Tokyo. A fost fondat în 2003 de un grup de iubitori de muzică, ce dețineau un club pe  nume Sound Community DUB, recunoscut în Yokohama și Japonia pentru calitatea ridicată  a sunetului. În mare parte format din DJ, producători și VJ, KAMOME este un cerc exclusivist  de oameni legați de pasiunea comună a sound-making-ului. Cu o încredere totală în puterea sunetelor de calitate ce încurajează o comunicare vibrantă și vie, echipa creeza un sunet perfect și cu acest scop și-au lansat propriul brand de boxe. Un sound system creat special pentru muzică house/techno. Încă de la început, calitatea sunetul KAMOME a atras atenția oamenilor din Yokohama și mai departe. În 2012, KAMOME a deschis un studio în ceea ce era cunoscut ca fostul „€œred light district” al orașului Yokohama, cu un scop de a revitaliza zona respectivă.

În aprilie 2012, KAMOME și-a sărbătorit al 10-lea an de existență prin petrecerea pentru care sunt recunoscuți, Sunday Afternoon Party LUV.co. Evenimentul a avut loc în parcul din Yokohama împreună cu suportul municipalității. KAMOME a pornit într-un turneu internațional în Londra în 2007, apoi în Australia în 2008. În perioada mai -“ iulie 2012, DJ-ul numărul 1 al KAMOME, HIDEO, a fost în turneu în România.

2013.02.28oliviu