Xosar - Wildlyfe Genesis / Eye of the Wavestorm

Xosar – Wildlyfe Genesis / Eye of the Wavestorm

Xosar [Sheela Rahman] se întoarce în octombrie cu o nouă lansare la Crème Organization care va conține doar două piese Wildlyfe Genesis / Eye of the Wavestorm în stilul cu care suntem deja obișnuiți. 

De abia 2012 a fost anul de debut al artistei și a fost un an în care a explodat pe piață, la propriu, cu patru lansări la mărci bine stabilite precum Rush Hour Recordings sau L.I.E.S. (Long Island Electrical Systems). A ars câteva etape din evoluția unui producător și nu a mai fost nevoită să petreacă anii de ucenicie la case de discuri minore poate datorită indicațiilor lui Legowelt care și-a îndeplinit poziția de mentor cu brio. Primele lansări Xosar deja sunau de parcă ar avea o experiență de ani buni în spate.

Sunetul pe care artista îl expune este unul deosebit de matur și de bine structurat, fără să facă compromisuri în ceea ce privește complexitatea.  Wildlyfe Genesis,  de exemplu, este un vârtej de ciripituri electronice pe un fundal foarte ritmat care este atât de bine realizat încât pare greu de crezut că a fost făcut de un novice. Eye of the Wavestorm, în schimb, este o piesă mult mai rece și profundă, dar păstrează atuurile structurale expuse anterior.

Aceasta este o nouă lansare Xosar care este foarte bună, dar una în care încă nu se simte nicio evoluție față de lansările anterioare. Desigur, încă este prea devreme să ne așteptăm la o evoluție pentru că, aflându-se la începutul carierei, sunetul poate lua oricând altă direcție. Din păcate, fiind așa devreme, un album este destul de departe, iar doar atunci ne vom putea pronunța pe deplin asupra sunetului artistei.