Cox, Tenaglia, Klock, Dettmann, PAS LIVE, la EXIT Festival 2014 - Dance Arena

Cox, Tenaglia, Klock, Dettmann, PAS LIVE, la EXIT Festival 2014 – Dance Arena

Carl Cox vs Danny Tenaglia, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Eats Everything vs Cassy, Planetary Assault Systems LIVE, la EXIT Festival 2014 – Dance Arena.EXITFestival, este locul unde trebuie să fi în aceasta vară, dacă ești iubitor de Techno, deoarece vor presta cei mai exclusiviști artiști de pe scena muzicala electronica.

Pentru a 15 a ediție, EXIT Festival – Best Major Festival, va dovedi exact de ce EXIT este unul dintre cele mai interesante festivaluri din Europa, prin continuarea conceptului „Exit’s back to back dance specials„, show început în 2009.

Vineri 11 iulie 2014Dance Arena va găzdui un spectacol de înaltă clasă, reprezentat de către Carl Cox & Friends, proiect muzical despre care se poate spune că în anul 2005 a făcut atmosfera în cadrul unei ediții anterioare a festivalului EXIT, iar de atunci a fost prezent la mai toate festivalurile din lume.

Carl Cox & friends este un proiect muzical reprezentat de către atent selecționații lui Carl Cox, prezenți în noul val muzical electronic, care se potrivesc de minune în program și în completarea lui CarlCarl Cox se reîntoarce să își apere titlul la Cetatea Petrovaradin, fiind catalogat unul dintre cele mai bune titluri din categoria „mind-shattering DJs”, urmând să distrugă pământul de sub picioarele gladiatorilor de la Dance ArenaCarl este foarte încântat de către următoarea sa apariție în cadrul EXIT Festival declarând pentru organizatori: „Cannot wait to get back and do it all over again. It was truly amazing the last time around. 🙂 x”.

Nu există prea multe de făcut în calitate de Dj, iar acest om să nu fi făcut, deține rezidența din Ibiza de peste 13 ani, a mixat în noaptea spre trecerea în noul mileniu, în cadrul a două evenimente din regiuni diferite, un gig în fața a peste 1.500.000 de persoane la Love Parade în Berlin, răspândind în tot acest timp, venerabilul sau mesaj „din dragoste pentru muzica și viata”. Anul acesta va mixa la EXIT Festival, alături de favoriții săi în materie de muzica electronica, iar spectacolul va dura mult, până în zorii zilei de vara, din luna iulie.

Carl Cox vs Danny Tenaglia. Veteranul genului acid house, campionul Techno și tatăl scenei de rave din Marea Britanie, Carl Cox, împreună cu cel mai bun DJ din New York, deținătorul a peste 200 de producții extrem de apreciate, legendarul Danny Tenaglia, vor susține unul dintre cele mai de calitate prestații în back to back la EXIT Festival în acest an! Acești doi giganți cu cariere de peste un deceniu, vor induce cu adevărat o atmosferă din alta dimensiune și de neuitat la Dance Arena.

Ben Klock vs Marcel Dettmann. Două dintre cele mai tari prezențe ale genului Techno, Ben și Marcel, sunt stabiliți în Berlin, un oraș ce i-a propulsat în industria muzicală, iar la ora actuală sunt doi dintre cei mai reprezentativi artiști din oraș. În această vară vin să facă spectacol la Dance Arena pentru prima dată, pentru a arată de ce seturile lor de 6 ore, sau cele prelungite până la 12 ore, în Club Berghain, sunt unele dintre cele mai anticipate evenimente în calendarul fiecărui clubber din Berlin.

Eats Evrything vs Cassy. Acest duo dinamic este setat să incendieze bazele cetății, Eats Evrything este renumit pentru gândirea sa avansată în materie de muzica underground, fiind unul dintre cei mai buni remixeri a unor piese semnate de către: Jamie Jones, Four Tet, Adam F, muzica lui fiind implementate foarte des în prestațiile lui Seth Troxler sau Skream to Redlight, iar în anul 2011 a fost declarat cel mai bun Dj britanic. Catherine Britton aka Cassy, este născuta în Caraibe și a debutat în muzică în Marea Britanie, iar în prezent deține rezidența unuia dintre cele mai renumita cluburi din lume, Panoramabar din Berlin, unde a împărțit pupitrul cu artiști precum: Luciano, Mathew Jonson, Ricardo Villalobos, Steve Bug și mulți mulți alții. Cu siguranță în aceasta formulă vor fi un deliciu muzical, la Dance Arena.

Planetary Assault Systems, este cel mai influent alias al unuia dintre starurile Techno, Luke Slater, care a dominat scena mai bine de 25 de ani, Luke este maestrul în materie de Techno dinamic, iar ultimele producții muzicale sub acest alias au fost semnat prin renumitul label berlinez Ostgut Ton. În această vară vine la EXIT Festival cu o prestație live, care ne va duce mințile departe atât auditiv cât și vizual.

EXIT Dance Arena este setat să fie unul dintre cele mai memorabile evenimente de muzica electronica din istorie.

Prețuri bilete:

Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) : 336 lei
Exit Festival Abonament 10 – 13 iulie: 289 lei
Camping Pass Sea Dance Festival: 129 lei
Camping Pass Exit Festival: 129 lei
biletele pot fi achiziționate de pe myticket.ro

© @ EXIT, traducere @  nights.ro