Golan [live act] @ Muntele Cozla, Piatra Neamț

Golan [live act] @ Muntele Cozla, Piatra Neamț

Bits&Bats a pregătit un eveniment plin și închegat în Piatra Neamt, într-o locație de excepție, în prima Golan este un trio proaspăt și inedit, lansat de curând în București, format din Stefan Ciobanete (Charlie Boy), Alex Burcea și Ernest. Cei trei îmbină armonios instrumentalul live cu Dj-ingul și sampling-ul, atribuind cu măiestrie un sound uman muzicii electronice. Grupul a lansat două piese care au deja succes cuantificabil: L’Agonia și Lonely Nights. Îi vom asculta duminica, 20.04, începând cu orele 22:00 alături de Jo.E (Groove ON), Charlie Boy (membru Golan) și Les Animaux (Local Intruders Iași).

facebook.com/golanmusic

Pentru acest eveniment nu se putea alege o locație mai potrivită și mai îndrăzneață decât Igloo-ul de pe platoul Muntelui Cozla, situat la 650 de metri altitudine, cu o panoramă spectaculoasă atât pe timp de noapte, cât și la răsărit.

Pretul unui bilet este de 20 lei în avans și de 30 lei la locatie. Biletele în avans pot fi achiziționate din locațiile partenere: Chaplin’s Pub, Casablanca, Sestri Caffe și Ceainaria Teaz în Piatra Neamț și din Iași la Transportul cu telegondola către și de la locație este oferit de publicului cu gratuitate și este accesibil pana la 6:00 AM.

facebook.com/events/622258031184269

Bits&Bats este un brand de evenimente lansat la Iași în 2011, și care, în 2013 s-a deschis publicului frumos din Piatra Neamț. Proiectul își propune evitarea stereotipurilor și lansarea unor evenimente ce îmbrățișează armonios arta și în special muzica în diverse forme, atât pe termen lung, cât și în cadrul aceluiași eveniment. Bits&Bats este câte putin din fiecare, o alternativa de calitate pentru outgoing destinata oamenilor deschiși, oferind publicului mai mult decât o petrecere pe un party agenda. Este autentic prin alegerea și imbinarea artistilor promovati, a locatiilor și prin crearea de povesti asociate fiecarui proiect.

Have a great time and spend it wisely!

facebook.com/bitsandbats
© @ Bits&Bats

2014.04.20cozla