Kaleidonescu [live act], OK Corral @ Igloo

Kaleidonescu [live act], OK Corral @ Igloo

Bits&Bats propune un eveniment dinamic, un mashup de stiluri muzicale, la început de vara, în aceeași locație inedita.

Kaleidonescu este un proiect audio- vizual ce abordează o combinație între electronica și rock neo-psihedelic. Format la Cluj în 2011 cu o componenta flexibila, mereu în schimbare, Kaleidonescu și-a făcut apariția live începând cu 2013, în țară și la festivaluri precum Peninsula/Felsziget, Fân Fest și în afara la festivalul Spazi Aperti (Roma). Una dintre cele mai bune piese ale începutului de an 2013, potrivit Guardian și MAP (Mussic Alliance Pact) este Upperfields. Primavara lui 2014 aduce primul EP Kaleidonescu „Rebirth&Resample”.
vimeo.com/user18643029

OK Corral este un duo electronic înființat în 2007 de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania & Thornado), ambii având o carieră de DJ în Romania de mai bine de 10 ani. Dragostea pentru muzica i-a purtat pe cei doi în lupte strașnice pentru abordarea genurilor muzicale de-a lungul timpului, iar căutarea continua pentru îmbunătățirea stilului i-a apropiat de scena muzicii dance. Chiar dacă OK Corral sunt mai degrabă eclectici, stilul lor este și în același timp robust, ușor de identificat și cu influente vizibile din muzica funk, disco și house.
soundcloud.com/okcorral

Alături de ei îi vom asculta pe Christu, un adept al muzicii calde, al vibe-ului tropical și al stării de bine, împreună cu Adeea și Medeea, un duo sexy și armonios la pupitru, cu o selecție de muzica vesela, pe ritmuri de vara, care te mișcă cu zâmbetul pe buze.
soundcloud.com/christujo
soundcloud.com/adeea
soundcloud.com/medeea-badii

Evenimentul va avea loc în aceeași locație inedita, Igloo-ul de pe platoul Muntelui Cozla, situat la 650 de metri altitudine, cu o panorama spectaculoasa atât pe timp de noapte, cât și la răsărit. Prețul unui bilet este de 20 lei în avans și de 30 lei la locație. Biletele în avans pot fi achiziționate din locațiile partenere: Chaplin’s Pub, The Library Bar, Sestri Caffe, Ze Germans și Ceainaria Teaz în Piatra Neamt și din Iași la Acaju.

Transportul cu telegondola către și de la locație este oferit de publicului cu gratuitate și este accesibil pe toată durata evenimentului.

Bilete în avans 20 lei / Intrarea la locație 30 lei
Transport telegondola gratuit pe toată durata evenimentului
facebook.com/bitsandbats

2014.06.14igloo