Terrence Parker are nevoie de un fond de ajutorare

Terrence Parker are nevoie de un fond de ajutorare

Se pare că Terrence Parker a avut câteva probleme recent care l-au lăsat cu datorii către organizatorii care l-au ajutat în planificarea unui turneu. Soluția găsită pentru a acoperi aceste datorii este crearea unui fond unde fanii pot dona bani pentru rezolvarea  acestei situații. 

Suma pe care o datorează este de 20,000 $ și își va recompensa donatorii în funcție de suma cu care contribuie fiecare. Pentru 25 $ donatorul va primi un set de o oră, pentru 100 $ 3 seturi a câte o oră și adăugarea pe lista de invitați la trei evenimente ale sale la alegere, iar pentru 1000$ artistul oferă intrare gratuită pe viață la evenimentele sale și 10 seturi de 60 de minute.

Cu toate acestea, el nu furnizează informații cu privire la motivele pentru care evenimentele sale au fost anulate. Noi am fi preferat să-l vedem pe artist reprogramându-și evenimentele ratate, dar nu ne-am așteptat din partea unui profesionist să ceară donații pentru că a eșuat în a-și onoreze contractele. Mai mult, pentru ce oferă cere sume ridicol de mari. Astfel, aproape intră în rândurile celor mai bine plătiți dj din lume.

Deși imaginea i-a fost cu siguranță afectată de aceste datorii, mai mult rău a făcut această acțiunea sa.

indiegogo.com/projects/terrence-parker-dj-tour-debt-relief-fund#home