© @ Inna Spivakova

Terrence Dixon se retrage

Terrence Dixon a anunțat printr-un mesaj pe fb publicat duminică, 13 aprilie, că se retrage din activitatea muzicală după 20 de ani de experiență.

Anunțul sec nu ne-a picat deloc bine pentru că revenirea puternică pe scenă a artistului ne-a făcut să ne implicăm foarte mult în muzica lui și speram să-l auzim în continuare. Retragerea sa a venit în plină ascensiune a ultimelor sale proiecte și, oarecum, pare că a lăsat lucrurile neterminate.

Casa de discuri proaspăt lansată, Reduction, tocmai a punctat cel de-al patrulea disc, care s-a dovedit a fi o compoziție foarte bine realizată, precum titlurile anterioare: 2 și 3 [lansarea de debut ne-a scăpat]. Albumul lansat anul trecut, Badge of Honor, a fost la fel de bine realizat și s-a bucurat de un succes sănătos, iar LP-ul care l-a readus în 2012 în prim plan-ul scenei, From the Far Future pt. 2este o lansare chiar istorică.

Pe de cealaltă parte, Terrence Dixon pare că a avut un plan clar în acești 2 ani de revenire. Frecvența lansărilor sale arată că a avut o misiune clară de a lansa tot ce mai are de lansat, pentru a se retrage în plină glorie. Totuși, ne vine greu să credem că o persoană cu atât de mult ritm în suflet se poate retrage atât de simplu și păstrăm speranța să-l reauzim.