Tomma Alistar & Band, TBF / Best of Filmul de Piatra @ Galleria Mall, Piatra Neamt

Tomma Alistar & Band, TBF / Best of Filmul de Piatra @ Galleria Mall, Piatra Neamt

Tomma Alistar & Band (live act), TBF, Mad Zen (live act),  Adrian R și Best of Filmul de Piatra (proiecții de filme scurte), vineri 26.12, în parcarea subterana Galleria Mall din Piatra Neamț

Bits&Bats propune cea mai bună alternativă pentru outgoing în perioada Crăciunului. Dealtfel, vorbim despre cel mai interesant eveniment al sezonului organizat în Piatra Neamț, care nu este  doar un concert oarecare, ci o invitație audio-vizuala dinamică:  10 ore de happening cu 20% film, 80% muzica, 100% garantat de Bits&Bats. Pe 26 decembrie organizatorii aleg o locație neconvențională și își iau angajamentul să o cosmetizeze cum doar ei știu. Parcarea subterană încălzită de la Galleria Mall va fi îndulcită, pe lângă contentul eventului, cu minim 2 zone de proiectare, exponate auto, zona de lâncezeală pe canapele, toalete ecologice premium și echipament sceno-tehnic  pe măsură.

Evenimentul debutează pe 26.12 seara, la orele 20:00 cu proiecții ale filmelor scurte câștigătoare ale Festivalului Filmul de Piatra, ediția 2014, și va continua cu un lineup generos, pana dimineață.

Tomma Alistar este un proiect de muzica electronica început în vara lui 2013. Într-un dj-set de club se amesteca nuanțe de ambiental și spatii largi cu pulsații fracturate de dans, bass pulmonar și percuții obsesive. Seturile live marca Tomma Alistar & Band sunt susținute instrumente ca vioara, clarinet (electronic), sintetizator, chitara sau tobe, iar latura organică a sunetului este combinata cu mașinăria electronica într-un mod chirurgical de Tomma, cu prezenta lui hiperactiva. Concertele live Tomma Alistar sunt unice, cu set-up de instrumente customizat pentru fiecare eveniment, iar improvizație factor obligatoriu.
facebook.com/tomma.alistar
youtube.com/watch?v=hPI851WPBbw 

TBF, pe numele sau adevarat Tibi Frațilă, reprezintă, cu siguranță, unul dintre cele mai bune produse de export ale României, în materie de muzica electronica. Depășind demult stadiul de up’n’coming DJ & producer, TBF este deja o confirmare. Lui Tibi i-a căzut cu tronc muzica house, dar în seturile sale se observa și influente de funk, soul și disco. A mixat alături de legende precum:  DJ Sneak, Derrick Carter, Todd Terry, Chez Damier, Loco Dice, Fatboy Slim, Hector Moralez, Phil Weeks, Chris Simmonds și a semnat peste 10 ep-uri și un album. TBF a colaborat cu label-uri ca Oomph, Robsoul, Minority, Jump Recordind până în anul 2014, când a lansat propriul label: Stela Music.
stelamusic.com
facebook.com/tbfmusic
soundcloud.com/tbf

Mad Zen este un duo versatil format din Timo (pupitru) și Alexandru (saxofon). Vor veni pentru prima data în Piatra Neamț la evenimentul Bits&Bats cu un performance eclectic de beaturi electronice și un live act pe măsură (saxofon) cu influențe etno, jazz, funk și orientale.
facebook.com/madzenduo
soundcloud.com/madzenduo 

Adrian R este dj-ul nemțean favorit al Bits&Bats și promovat ca atare, nu doar datorită pasiunii sale pentru muzica funk sau a cochetăriei sale din trecut cu pianul ori cu flautul, ci pentru simplul fapt ca este foarte versatil și reușește să scoată la dans și publicul cel mai exigent.
soundcloud.com/raducanu-adrian 

Visuals by Visual Playground.
blog.vpg.ro/

Bilete în avans 20 lei / Intrarea la locație 30 lei
 © @ facebook.com/bitsandbats

Filmul de Piatra ROCKED la Piatra Neamț pe 5, 6, 7 septembrie: 45 de scurtmetraje în competiție (din 205 înscrise), 22 de filme off-competition, proiecții în aer liber, în cinema și pe vârful muntelui, o noapte cu 4 concerte live, 3 dj seturi și 1000 de petrecăreți, 100 de voluntari-organizatori. Filmele scurte românești și-au continuat drumul în proiecții best-of la Piatra Fântânele (Tasuleasa Social), Cluj (Atelier Cafe), Timișoara (PLAI Festival),  București (Plastilina) și în Iași (Teatrul FIX).

© @ filmuldepiatra.ro
facebook.com/filmuldepiatra

Reguli:

  • Accesul în locație se va face începând cu orele 19:30 prin intrarea principala a Galleria Mall și începând cu orele 00:00 prin parcarea subterana. Prețul unui bilet este de 20 lei în avans și de 30 lei la locatie. Biletele în avans pot fi achiziționate din locațiile partenere: Chaplin’s Pub, The Library Bar, Sestri Caffe, Ze Germans, Ceainăria Teaz și Odaia cu Cafea în Piatra Neamț și din Iași la Acaju.
  • Accesul persoanelor în stare avansata de ebrietate în locație, nu va fi permis.
  • Nu va fi permis accesul cu automobilul în parcarea subterana a Galleria Mall în ziua evenimentului. Este interzis accesul în locație cu băuturi alcoolice sau non-alcoolice, alimente, substanțe narcotice și cu orice obiecte ce ar putea fi considerate arme albe: sticle, cuțite, obiecte ascuțite, umbrele, etc. Orice astfel de obiect depistat la corpul de control de la intrarea în locație va fi confiscat. Nu este permis accesul cu animale de companie.
  • Persoanele care apar în materialele foto-video realizate în cadrul evenimentului nu pot ridica nici o pretenție organizatorului sau utilizatorului, chiar dacă aceste materiale vor fi diseminate în cadrul rețelei de comunicare a organizatorului sau a partenerilor.
  • Organizatorii nu sunt responsabili pentru eventualele pierderi de bunuri ale participanților.
  • Este interzis consumul sau vânzarea de stupefiante sau plante etnobotanice în cadrul evenimentului.
  • Have a great time and spend it wisely !

2014.12.26iasi