Urban inFusion 2013 - Mix urban într-un festival !

Urban inFusion 2013 – Mix urban într-un festival !

Fusion ARENA propune timp de 3 zile, în perioada 16-18 august, competiții spectaculoase de skateboarding, bmx și role în cel mai tare skatepark indoor din țară, precum și battle-uri incitante între trupe de B-boy și Street Dance.

Serile dedicate petrecerilor sunt antrenate cu super-concerte și DJ Sets. Sâmbătă, 17 august, se va dezlănțui o petrecere în stil Desperados, Light-up Party cu R.O.A și Bass Turbat, iar duminică, 18 august, vor împarți scena Flou Rege, Chimie și Norzeatic @ Hip-Hop Young Blood Party.

Momentele surpriză de dans ale celor de la Simply That și Frequency vor da festivalulului doza de dinamism și nonconformism specifice acestei culturi trăite entuziast de tânără generație. Prima ediție Urban InFusion Fest marchează lansarea Fusion ARENA, locul unde ingrediente precum grafica urbană, action sport-urile, street dancing-ul și muzica live se mixează în proporții personalizate pentru rețete individuale de experiență 100% urbană !

Skatepark-ul indoor cu un set-up generos, sala de street dance, zonă de bar și spațiul pentru concerte și petreceri – background-ul perfect pentru zile pline de adrenalină și nopți vibrante.

Intrare libera la petreceri !

Evenimentul este susținut de Kult Shop, Vans, Monster Energy și Desperados.

urban_infusion_2013