Terrence Dixon/Fred P - Two Worlds [FS 022]

Terrence Dixon/Fred P – Two Worlds [FS 022]

Deși a anunțat luna trecută că se retrage, se pare că Terrence Dixon a mai avut programate câteva lansări pentru perioada următoare. Așadar avem ocazia să-l mai reauzim o dată pe un disc pe care-l împarte cu Fred Peterkin de la Black Jazz Consortium.

Two Worlds este un disc simplist care prezintă câte două piese de la fiecare artist.

Din partea d-lui Dixon nu trebuie să vă așteptați decât la porția caracteristică de futurism. Titlurile pieselor sale, Starting Over și The Bridge, ar sugera că s-ar fi răzgândit în privința retragerii de pe scenă, însă sperăm să nu fie cazul. Discul ar indica mai degrabă că locul pe care îl lasă liber va fi ocupat de Fred P, care are deja un renume de invidiat pe scenă. Filozofia lui muzicală este foarte bine definită, dar e ceva de așteptat după mai mult de 10 ani de experiență. Piesele furnizate de el sunt mai diverse: The Road este o lucrare foarte muzicală, iar Cicuit prezintă o simbioză excelentă între acid și detroit techno.

Ne îndoim că era nevoie de un disc prin care cel care se retrage să predea ștafeta celor mai tineri, însă dacă tot a fost nevoie de așa ceva nu refuzăm sunetele prezentate.