Sterac aka Steve Rachmad - The Hypnoticus

Sterac aka Steve Rachmad – The Hypnoticus

Pseudonimul Sterac are un istoric destul de interesant și este legat în principal de marca olandeză  100% Pure, administrată de Sandy Hunter și de Dylan Hermelijn. După o perioadă bună de succes între anii 94-2005 a căzut ușor în uitare, apoi a fost resuscitat brusc în 2008. Deși Steve a lansat două titluri cu intenția de a realiza o recapitulare a acestei istorii, Secret Life Of Machines The Remixes Part 1 și Part 2, în 2012, noi am crezut că timpul acestui proiect a trecut. Din fericire ne-am înșelat. 

După publicarea celor două titluri, autorul a reușit relansarea proiectul prin mutarea lui la Klockworks, pentru a lansa discul 12 al mărcii, iar acum îl vedem apărut la Delsin cu un disc plin de colaborări interesante.

Printre cei care au primit aprobarea autorului de a apărea pe disc se numără Vril, Mike Dehnert și Anthony Parasole și Phil MoffaDacă despre primii trei ne-am mai ocupat, ultimul rămâne într-un con de umbră. Știm doar că este apropiat de marca Ostgut Ton, e la începutul carierei și are un sunet promițător. Suntem convinși că ne vom opri și asupra lui cât de curând.

Cât despre Sterac, cred că putem presupune liniștiți că este un pseudonim renăscut. Acum că a și ajuns la o marcă creativă ne așteptăm să auzim și o evoluție în sunetul său, nu doar o modernizare.